Spring hovednavigationen over
KP Bibliotek

Databeskyttelse

Persondata på KP Bibliotek

Vi har behov for en række informationer fra dig som låner på biblioteket. Kort sagt er de nødvendige for at holde styr på de materialer, du låner, for at du kan bruge vores biblioteksbase, elektroniske ressourcer og udlånsautomater, samt for at vi kan kontakte dig i forbindelse med reserveringer, lån og aflevering.
 

Det drejer sig om navn, e-mail adresse, mobilnummer, CPR nr., evt. tilhørsforhold til KP.

Det er bibliotekets administrative system, der opbevarer oplysningerne.

Som studerende eller ansat overføres oplysningerne fra det studieadministrative system.

Hvis du ønsker at blive oprettet som ekstern låner ved Københavns Professionshøjskoles bibliotek, har vi ligeledes behov for disse personoplysninger for at kunne varetage biblioteksopgaven.

 

Når du f.eks. låner materialer registreres dette i din låner-profil. Oplysningerne anvendes til drift af biblioteket og slettes efter faste retningslinjer i henhold til Bibliotekslovens og Persondataforordningens bestemmelser.
 

E-mail - For studerende og ansatte skal det være din @kp.dk mail.

Mobilnummer - Overføres fra det studieadministrative system, og kan derfor kun ændres via mit.kp.dk, hvis du er studerende på KP.

Din lånerprofil gemmes 4½ år fra studiestart. For eksterne lånere gemmes profilen 1 år fra oprettelse. Herefter bliver profilen slettet (Forudsat der ikke er udlån eller mellemværender).


Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre.Kontakt
Du kan finde kontaktoplysninger vedrørende databeskyttelse i KP og læse mere om Københavns Professionshøjskoles databeskyttelsespolitik på KPs hjemmeside.