Gå tilbage til hovedindhold.
KP Bibliotek

Pædagog/Pædagogisk assistent

Links

Når du bruger internetdokumenter i dine opgaver, skal du være meget opmærksom på, om de er af en kvalitet, der matcher niveauet på din uddannelse.

Det er altid vigtigt at være kildekritisk, men på nettet er det ekstra vigtigt, for her kan hvem som helst lægge hvad som helst ud, og der er ingen kvalitetsinstanser i form af forlag eller redaktører. 

Disse links er allerede relevans- og kvalitetsvurderet for dig af bibliotekarerne ved Pædagoguddannelsen, Københavns Professionshøjskole.
 

Gå til emne:

Arbejdsmiljø; Bevægelse og idræt; Børn og unge; Børnekultur; Dagtilbud; Diagnoser; Digital dannelse; Faglige organisationer; Forebyggelse af kriminalitetIndvandrere og flygtningeKonflikthåndtering, mobning, magtanvendelse og vold på arbejdspladsenKøn og seksualitetLovstof og statistik; MInisterier; MisbrugNatur, udeliv og scienceOmsorgssvigt, udsatte børn og unge og sårbare familierRadikaliseringSamfundsforskningSkole/fritidSocial ulighedSocial- og specialpædagogikSprogudvikling; SundhedUddannelse og undervisningUdlandspraktikUdviklingshæmning og Psykisk handicap

Arbejdsmiljø

Bevægelse og Idræt

Børn & Unge

Børnekultur

Dagtilbud

Diagnoser

Digital dannelse

Faglige organisationer

Forebyggelse af kriminalitet

Konflikthåndtering, mobning, magtanvendelse og vold på arbejdspladsen

Køn og seksualitet

Lovstof og statistik

Misbrug

Misbrug

Natur, udeliv  og science

Omsorgssvigt, udsatte børn og unge og sårbare familier

Samfundsforskning

Skole/fritid

Social ulighed

Social ulighed

Social- og specialpædagogik

Sprogudvikling

Sundhed

Uddannelse og undervisning

Udlandspraktik

Udviklingshæmning og Psykisk handicap