Når du bruger internetdokumenter i dine opgaver, skal du være meget opmærksom på, om de er af en kvalitet, der matcher niveauet på din uddannelse.
Det er altid vigtigt at være kildekritisk, men på nettet er det ekstra vigtigt, for her kan hvem som helst lægge hvad som helst ud, og der er ingen kvalitetsinstanser i form af forlag eller redaktører.
Disse links er allerede relevans- og kvalitetsvurderet for dig af bibliotekarerne ved Pædagoguddannelsen, Københavns Professionshøjskole.
Arbejdsmiljø; Bevægelse og idræt; Børn og unge; Børnekultur; Dagtilbud; Diagnoser; Digital dannelse; Faglige organisationer; Forebyggelse af kriminalitet; Indvandrere og flygtninge; Konflikthåndtering, mobning, magtanvendelse og vold på arbejdspladsen; Køn og seksualitet; Lovstof og statistik; MInisterier; Misbrug; Natur, udeliv og science; Omsorgssvigt, udsatte børn og unge og sårbare familier; Radikalisering; Samfundsforskning; Skole/fritid; Social ulighed; Social- og specialpædagogik; Sprogudvikling; Sundhed; Uddannelse og undervisning; Udlandspraktik; Udviklingshæmning og Psykisk handicap