Spring hovednavigationen over
KP Bibliotek

Kurser, Workshops m.v. for studerende

Kurser og workshops

Biblioteket tilbyder kurser for studerende i informationssøgning og referencehåndtering. 
 

På kurserne har du bl.a. mulighed for at lære hvordan du søger i databaser og hvordan du bruger et referencehåndteringsprogram til f.eks. litteraturlister. Alle studerende ved Københavns Professionshøjskole samt studerende ved Diakonissestiftelsens Sygeplejeskole kan tilmelde sig bibliotekets kurser og workshops. 

 

Tilmeld dig via bibliotekets kursuskalender

 

Hvis du har forslag til kurser/workshops, kan du kontakte bibliotekets undervisere på Basen Online med dit forslag.

Vi glæder os til at høre fra dig, og møde dig til vores kurser.

 

Kurser der tilbydes:

Kurset giver en introduktion til de to databaser, som oftest bliver brugt inden for de sundhedsfaglige områder – CINAHL og PubMed.
Kurset er en kombination af et e-læringsforløb som du gennemgår på forhånd, og en workshop hvor du prøver kræfter med databasesøgning med vejledning fra en bibliotekar. 
Se kommende kurser.

Kurset giver en introduktion til de databaser, som oftest bliver brugt inden for de samfundsfaglige og pædagogiske områder. Fx. Academic Search Elite, ERIC, SocINDEX,PsycINFO. Kurset er en kombination af et e-læringsforløb som du gennemgår på forhånd, og en workshop, hvor du prøver kræfter med databasesøgning med vejledning fra en bibliotekar.
Se kommende kurser

Kurset giver en introduktion til referencehåndteringsprogrammet Zotero. Zotero kan være et nyttig værktøj når du skriver opgave og skal udforme og holde styr på dine referencer. Med Zotero kan du bl.a. opbygge en database over dine referencer og nemt sætte dem ind i din opgave og udforme en litteraturliste efter en referencestandard.
Se kommende kurser